Multimeedia kunstinäitus Monet2Klimt võimaldab sõna otseses mõttes kunsti sukelduda

Kujutle, et saaksid tavapärase, rangelt seinale joondatud piltidega kunstinäituse külastamise asemel hoopis sõna otseses mõttes kunsti sisse astuda. Utoopiana näiv soov saab teoks Tallinna vanalinnas asuvas Helios Hallis Baltikumi esimesel multimeediakunstinäitusel „Monet2Klimt“, kus Sind on ootamas klassikalise muusika ja heliefektide saatel esitatav näitus spektaakel ühes enam kui 140 maailmapärandisse kuuluvat teosega Cloud Monet’ilt, Vincent Van Gogh’ilt ja Gustav Klimt’ilt. 45 minuti jooksul „elustuvad“ kunstnike surematud teosed 360-kraadise võimsa vaatemänguna, hurmates igas vanuses vaatajaid.

Monet2Klimt

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga