„Porist lumeni“ – Eesti esimene degustatsiooniõhtusöök, mis koosneb vaid vegan-dessertidest

Kas mäletad veel neid aegu, mil unistasid pisikese piiga või poisiklutina õhtusöögist, mis koosneks vaid magustoitudest? Cakery by Chef Sentjurin teeb Sinu magusa unelma teoks – talvekuude nädalavahetustel formuleeruvad Tallinna kesklinnas asuva vegan kondiitriäri ruumid minirestoraniks, pakkudes pakkudes külalistele 4-käigulist vegan-õhtusööki, mille kõik käigud on desserdid. Sügisene erimenüü „Porist lumeni“ austab ja tõstab esile kodumaised saadused, asetades erilise rõhu sügis-talvistele viljadele. Vaatamata sellele, et rivis on vaid magusroad, on tegu siiski vägagi mõistuspärase õhtusöögiga. Maiustamiseni.

Porist lumeni

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga