Featured Video Play Icon

Kodumaine mängufilm „Keti lõpp“ – lugu peene huumoriga vürtistatud eneseotsinguist

Üksik burksiputka, peenekoeline situatsioonikoomika ning terve plejaad armastatud Eesti näitlejaid – kodumaa kinoekraane on vallutamas mängufilm „Keti lõpp“. Paavo Piigi auhinnatud näidendil põhineva Priit Pääsukese draama-komöödia viib vaatajad Tallinna äärelinnas asuva kiirtoidurestorani viimasesse argipäeva jälgimaks terase, kuid mugavustsooni langenud ettekandja ning Keti omanäoliste külastajate kõnelusi. Peale Maiken Schmidti ning Hendrik Toompere jr näeb mängufilmi arvukates kõrvalosades säramas Evelin Võigemasti, Ott Aardamit, Ester Kuntut, Tiit Lilleorgu, Priit Piusi, Piret Krummi, Katariina Tamme, Henrik Kalmetit ja teisi.

Keti lõpp

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga