Esquarders paneb karmi mehelikkuse ja keerukad väljakutsed pilkupüüdvatesse ehetesse

Põhjamaiselt karmis Skandinaavias matkates võimsa looduse ning enda nõrkustega silmitsi seistes mõistis Vitali Holstinin, et juba iidsetest aegadest on mehelikkuse mõistet kujundanud looduse väljakutsed. Just siis otsustas Vitali mehisuse ning suursuguse põhjamaa looduse ühendada meisterlikes juveeliehetes. Kaasaegsele mehele suunatud Esquarders’i ehete esimene kollektsioon on inspireeritud kivide tekstuurist ja eripärast, kajastades tõelisele mehele omaseid traditsioonilisi põhiväärtusi. Julgust, vaprust ja seiklushimu kiirgavad ehted sobivad ühteaegu hästi nii Eesti mehe šiki kui ka igapäevase riietuse juurde.

Esquarders

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga