Fruit Xpress – värskeim valik puu- ja juurvilju alati Sinu käeulatuses

Tormakas tööpäev ei jäta poetiiruks mahti, kuid isu värske vahepala järele on koletult suur? Ole mureta – Fruit Xpress säästab Sinu jalavaeva, tuues värsked ja vitamiinirikkad viljad otse koju või kontorisse. Ratastel puuviljaekspressi rikkaliku valikuga e-poest leiad nii puu- ja juurviljad, marjad, eksootilised viljad kui ka salatid, mis valmis Sinu päeva tõelist vitamiinilaengut tooma. Pärast meelepäease valiku kokkupanekut ja mugavat tasumist on Sul võimalik oma töö vilju nautida kas või samal päeval, sest Fruit Xpressi tragid kullerid toimetavad värskeid saadetisi tellijaini Tallinna piires mitu korda päevas.

Fruit Xpress

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga