Rohujuur Kesklinn rõõmustab ka tallinnlasi mahekauba ning maitsvate koogiampsudega

Ütlus „Kõik on uus septembrikuus“ peab paika ka Rohujuure puhul, sest alates sügise esimesest kuust on varem vaid tabasalulasi rõõmustanud elulaadikeskus oma tegemistega kolinud ka pealinna. Just nimelt – kohvik-talupood Rohujuur on end ühes kõige hea ja paremaga sisse seadnud otse Tallinna kesklinnas, pakkudes mahekaupa alates juurikatest ja puuviljadest kuni lemmikloomatoiduni välja. Tervise-Meka kohviku poolel saab aga maiustada naturaalsest toorainest valmivate hõrgutavate pagaritootete ning kohvijookidega. Nii saab ühest kohast mugavalt kätte kõik eluks vajaliku söögikraami.

Rohujuur Kesklinn

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga