Trüki- ja paberimuuseum Tartus tutvustab paberi- ja trükikunsti salamaailma

Kas oled kunagi mõelnud, mida põnevat on võimalik meisterdada paberist, kuidas kiri paberile saab või mida tähendab tsüanotüpaatia? Trükikunsati ning paberi valmistamise saladusi saad oma silmaga näha ning käega katsuda Tartus asuvas Trüki- ja Paberimuuseumis. End Aparaaditehases sisse seadnud muuseumis on võimalik läbi kahe korruse uudistada paberi valmistamist, paberskulptuure, ajaloolisi trükipresse, puust ja tinast kirjatüüpe, erinevaid teemakohaseid ekspositsioone ja vahetuvaid näitusi. Samuti saad osaleda mitmetes loomingulsites töötubades ja näiteks valmistada 3D postkaarti või trükkida plakatit.

Trüki- ja paberimuuseum Tartus

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga