Oivaline Tervislik Tort – rammusa juustukoogi sale ja proteiinirikas sugulane, mis maitseb paganama hää

Mõista-mõista, mis see on: 3 korda rohkem proteiini, 2 korda vähem süsivesikuid ning 2 korda vähem rasva, kuid ikkagi hiiglama oivaline? See on Oivaline Tervislik Tort – 21. sajandi maiustus, mis ei sisalda gluteeni, laktoosi ega valget suhkurt, kuid teeb silmad ette nii mõnelegi liigikaaslasele. Isiklikust vajadusest tervislikuma magustoidu järgi sündinud ettevõtmine soovib kummutada müüti, et tervistav toit on maitsetu ja mõttetu. Nii saab iga magusasõber endale lubada ühe (või lausa kaks) tervisliku sisu ning rikkaliku kattega Oivalist koogitükki.

Oivaline Tervislik Tort

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga