Juustuvabrik-restoran Rae meierei tutvustab Sulle rikkaliku juustumaailma parimaid palasid

Kas teadsid, et keset Tallinna vanalinna saginat on Sul võimalik nautida värsket, kohapeal valmistatud juustu? Just nimelt – kunagises Raeköögi hoones Dunkri tänaval toimetab Rae meierei, unikaalse industriaalse kontseptsiooniga juustuvabrik, mis ühtlasi ka ruumikas 350-kohaline restoran, kokteilibaar, viinavabrik ning muuseum. Rae meiereisse einestama tulles on Sul võimalik nautida itaallasest juustumeistri valmistatud rikkalikku valikut juustuhõrgutisi, valida mahukast menüüst mõni salat, supp või praad või mekkida hoopis maitsekaid käsitöökokteile. Juustutehase uksed on põnevateks juustu-avastusteks valla.

Rae meierei

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga