Paljas Pagar küpsetab väekaid ning tervisest pakatavaid leivapätse, lisades salajase koostisena kuhjaga armastust

Kui kaua aega kulub ühe tõeliselt väeka leiva valmistamiseks? Palja Pagari tegusatel kätel kulub ühe tervisest pakatava käsitööpätsi valmistamiseks 16 tundi. Autentseid India vürtse ja Sangaste täistera rukkijahu kasutades valmivad juuretisepõhised ja nisu- ning pärmivabad leivukesed, mida on Kalamaja kohvik-kaupluses Koloniaal igal hommikul saadaval kolme sorti: Kalamaja Klassikaline vürtsleib, kanepiseemnetega Kadakaleib „Džinn“ ja Palja Pagari Borodino. Erilise pärlina soovitame (soojalt) Kalamaja rosinatega vürtsleiba, mis küll maitseb magusalt, aga on see-eest lausa suhkruvaba.

Paljas Pagar

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga