Kotzebue pagari- ja lihakojas aetakse asju teistmoodi, aga alati sooja südame ja avatud meelega

Keset Kalamaja vaikseid nurgataguseid on end sisse seadnud hubane pagarikoda, kus toimetavad kolm eestimaist tippkokka – Tõnis, Maido ja Peeter – traditsiooniliste lahenduste asemel veidi teistmoodi. Nii üllatab armsa Kotzebue tänavaga sama nime kandev pagari- ja lihakoda oma külastajaid tavapäraste koogikeste ja pirukate asemel igal hommikul hoopis ahjusooja hapusaia ning vinnutatud lihatoodetega. Tundub põnev vaheldus? Kinnitame, et Koplimäe talu kvaliteetsetest jahudest valmivad krõbekuldseid saiapätsid ning puhta maitsega rohumaaveiste liha mekivad hää iga ilmaga.

Kotzebue pagariäri

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga