Rotermanni Restoranide Festival tutvustab Stalkeri käigu globaalseid maitseid

Ainulaadse arhitektuuri, aktiivse elurütmi ja mitmete kauplustega Rotermanni kvartal on Sulle ehk juba tuttav, kuid 25. ja 26 augustil on Sul võimalus lähemalt tutvuda hoopis Stalkeri käigu ja selles peituva toidutänavaga, sest aset leiab Rotermanni Restoranide Festival. Esmakordselt kvartali uut poolt laiemalt esitlev toidufestival toob kõigi huvilisteni toidutänava 15 kohviku ja restorani maitsed Aasia köögist Mehhikoni ning koššer toidust seapeani välja, pakkudes kõhtu paitavaid elamusi nii suurtele kui väikestele. Maitsvaid elamusi on kahe päeva jooksul saatmas mõnus muusika ning päeva juhib Piret Järvis-Milder.

Rotermanni Restoranide Festival

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga