Restoranis Mõrrad Muhumaal käib aeg teist sammu ning armastus kõhu kaudu

Juba eelmisel kahel suvel viis tee Pärtelit mandrilt kaunile Muhumaale kokaametit pidama. Sel suvel aga otsustas juba kümme aastat restoranimaastikul tegutsenud mees ühes kaasa Kaisaga oma oskused proovile panna Muhumaa mõrrakuuris – Koguva sadamas asuva unikaalse interjööri ja kauni terrassiga mereäärses suverestoranis. Ümbritsetuna ehtsatest mõrdadest, saab restoranis mekkida kohalikust kalast, veisest, lambast ning juurikatest valmistatud roogasid ning kõrvale rüübata kohalikus pruulikojas valminud märjukest. Merelistele maitseelamustele annab viimase lihvi kaunis vaade loojuvale päikesele ning ajatu saareromantika.

Mõrrad

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga