Kolmas üle-eestiline avatud talude päev kutsub tutvuma maaelu võludega

Millal Sa viimati kitsega tõtt vaadata said või kombaini rooli istuma ronida proovisid? Kõike seda ja rohkemgi veel saad rõõmsal meelel teha juba homme, 23. juulil, mil oma uksed avab üle-eestilise avatud talude päeva raames üle 270 talu ja põllumajandustootmise. Juba kolmandat korda toimuv aktsioon viib külla ettevõtetele alates Eesti suurimast piimatootmisest kuni kodumaiste siidrivabrikuteni; Eesti parimatele mahetootjatele; suurtele ning väikestele looma- ja teraviljakasvatajatele; aianditele; puuvilja- ja marjakasvatajatele; ravim- ja maitsetaimede kasvatajatele; väiketöötlejatele ning turismitaludele. Igal talul on ka oma põnev programm, mis just selle paiga võlusid tutvustab.

Avatud Talude Päev 2017

Talude Google Maps

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga