Sel aastal lennutab Dinner in the Sky Sind Tallinna kohale Eesti saarte toidukultuuriga tutvuma

Väärt maitsete ning lennukate elamuste austajail on põhjust rõõmustamiseks, sest ka sel aastal on Tallinnat väisamas maailmakuulus taevarestoran Dinner in the Sky. End 15.-21. juulil Vanasadamas sisse seadnud elamusrestoran pühendub sel korral Eesti saarte toidukultuuri eripäradele, pakkudes 50 meetri kõrgusel parimaid palasid Hiiumaa Ungru Resto, Saaremaa Egoismi ja Prangli Saare-Resto menüüdest. Peale kordumatu toiduelamuse ning kaunite vaadete merele ja Tallinna panoraamile saavad külalised ekslusiivsetel Taevakontserditel nautida ka Mick Pedaja, Tõnu Timmi ja Anett Kulbini loomingut.

Dinner in the Sky

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga