Lummav I Land Sound 2017 loob Saaremaale kolmeks päevaks uue (heli)dimensiooni

13.-15. juuli leiab Saaremaal, looduskaunil Illiku laiul aset midagi maagilist – oma kaunid helid laotab üle laiu elamusfestival I Land Sound. Et saarel on kombeks kokku hoida, ühendavad rikastava elamuse nimel kolmeks suvepäevaks oma jõud nii elektroonilise ööelu pioneerid ning kunstnikud mandrilt kui ka kohalik kogukond; lisaks heale muusikale on festivalil võimalik kaasa lüüa erinevates töötubades ja näha oma ala parimate kunstnike tööprotsessi ja tulemust, humoorikaid püstijalakoomikuid ning nautida visuaalkunsti meistriteoseid. See on sündmus, mil oma silm ja kõrv on kuningas.

I Land Sound 2017

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga