Festera biokast – stiilipuhta välimusega revolutsiooniline lahendus jäätmekäitluses

Mida teeksid Sina igal aastal 700 lisaminutiga? Mõtle hoolikalt, sest just täpselt nii palju aega aitab ühes aastas prügi väljaviimiselt säästa Festera sisekomposter – uudne mikroobsel toimel biojäätmeid lagundav sisekomposter. Hugo Treffneri Gümnaasiumist pärit hakkajate kamraadide loodud ning ühtlasi 2017. a Eesti parima õpilasfirma revolutsioonilised biokastid võimaldavad sisetingimustes ning haisuta komposteerida prügi nii, et Sinu vaevaks jääb kasti vaid iga 2 kuu tagant tühejndada. Stiilse välimusega kastist saadud viljakat huumust saad kasutada näiteks enda kasvuhoones, lillepotis või peenral koduse väetisena.

Festera

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga