Parduris saavad noobli välimuse nii tõeline rokkar kui šikk härrasmees

Parduris usutakse, et juuste lõikamine ja habeme piiramine on midagi enamat, kui pelgalt juuksurisalongi külastamine. Sestap ootab mehi ees tõeliselt maskuliinne juuksuritöökoda, kus vanakooli võtted kohtuvad trendikate tehnikatega ning kus lisaks hoolitsetud välimusele ka head seltskonda nautida saab. Pärast juukselõikusrituaali on meeste mekas näiteks võimalik nii jalgpalli vaadata, oma vinüülplaate kuulata või soovi korralhoopis kästiööõlut mekkida. Tööpäeviti on salongi uksed valla juba kella kaheksast hommikul – nii saad uue šiki soenguga kindlal sammul edasi tööle või muude päevatoimetuste juurde sammuda.

Pardur

Pardur Facebookis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga