MULASABAKA teeb vaid seda, mis endale meeldib. Neid Ridge’i pildiga T-särke tead?

Nii Fredi, Hendrikut kui Gitat ühendab suur kirg moe ja tänavakultuuri vastu. Ühtlasi ka Forresteride ja Loganite dünastia hingeelu sajandi seebiooperist „Vaprad ja ilusad“. Just nii sündis esimene Ridge Forresteri näo ja sloganiga T-särk ning sai alguse MULASABAKA bränd. Üldse sünnib MULASABAKA lennukate ideedega tegijate käte all just see, mis endale kõige rohkem meeldib – peale mitmel pool tänavapildis kirgi kütnud T-särkide on brändi kollektsiooni just hiljuti lisandunud ka šiki välimusega seljakott. Millisele raja MULASABAKA järgmisena satub, näitab vaid aeg. Seniks aga soovitame soojalt ka endale isiklik Ridge’i pildiga T-särk soetada.

MULASABAKA

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga