Eesti Toidu Muuseum teab kõike Eesti toidust. Kamast kiluni ja tagasi

Kiluvõileib munaviiluga, klaasike kama või mehine ports kartulisalatit – need on vaid mõned kodumaised toidud, millest ikka ja jälle kodust kaugel viibides unistame. Eesti rahvusköögi parimate palade ning toidukultuuriga aitab nii Sind kui ka kaugemaid külalisi kurssi viia Eesti Toidu Muuseum. Nii saab tegusate Siiri ja Viivika eestvedamisel avatud Eesti toidukultuuri keskuses maitsta erinevaid Eestile omaseid toite, osaleda põnevates toiduvalmistamise õpitubades ja degusteerimistel ning osaleda erinevatel kontserditel, näitustel, filmiõhtutel, raamatuesitlustel ja muudel kultuuriüritustel. Maikuuni on muuseumis avatud ka näitus „Kilulinn Tallinn“.

Eesti Toidu Muuseum

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga