Aesti – nooruse ja ilu saladus rabaturba imelisest jõust

Aastatuhandete jooksul on Eesti rabaturbasse kogunenud rabataimede imeline jõud, mis sisaldab endas rohkelt looduslikke mineraale ja nahale kasulikke bioaktiivseid aineid. Erinevate allikate sõnul peetakse rabaturvast lausa maailma parimaks looduslikuks ravimiks inimese nahal. See uskumatu jõud on jõudnud ka Aesti 100% puhaste ning rikkaliku koostisega rabaturba näomaskidesse, mis valmivad Aesti enda välja mõeldud unikaalsel turba filtreerimise tehnoloogiat kasutades. Väärt maskid annavad nahale maksimaalse tulemuse rabaturba parimatest omadustest igal kasutuskorral. Lisaks rabaturba näomaskile on Aesti tootevalikus ka kiiresti populaarsust koguv Eesti esimene turbašampoon.

Aesti

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga