Tallinna Paberi Seemnepaber – ideaalne kingitus rohenäppudele

Kas poleks mitte tore õnnitluskaart pärast tähtpäeva mulda pista ning oma aknalaual istutisest võrsuvaid õisi imetleda? Nii mõtles Tallinna Paber ning sündis taaskasutatud materjalist käsitööna valmivale paberile tootmisprotsessi käigus põllulillede seemneid lisades Seemnepaber. Valminud paberilehed kuivatatakse hoolikalt ja neile trükitakse kõrgtrükipressil põnevad kaardid, mille potti või aeda istutamisel kasvavad seemnetest kaunid taimed. Omapärase seemnepaberist õnnitluskaardiga võid kauneid soove edastada ükskõik millises maailma otsas elavale sõbrale. Nii ei jää ükski õnnitlus riiulile rolmu koguma.

Seemnepaber

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga