Valma ekraanikaitsekiled hoiavad Sinu nutiseadmete ekraane hullema eest

Kriimud telefoni või tahvelarvuti ekraanil tekitavad tuska? Nutiseadme ekraani kulukas vahetamine toob pähe 100 uur halli juuksekarva? Et nimetatud külmavärinaid tekitavaid sündmusi ennetada, soeta oma nutikale kaaslasele Valma – Jaapani toormest Eestis toodetud kvaliteetne ekraanikaitsekile. Kõigile levinuimatele nutitelefonidele ja tahvelarvutitele passivad kiled pakuvad suurepärast kaitset tahtmatute kriimude ja muude võigaste vigastuste eest nagu seadme mahakukkumisel tekkiv ekraani purunemine. Valma kaitsekiled on saadaval taskukohase hinnaga ning nende tootmise käigus on peetud silmas parimat võimalikku seadmega sobivust.

Valma ekraanikaitsekiled

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga