Arhiiv8 annab Sinu mälestustele uued, käegakatsutavad mõõtmed. Loodusega käsikäes

Instagramipiltide kuldajastul elades unustame tihti, mis tunne on kauneid hetki hiljem paberil sõna otseses mõttes katsuda. Arhiiv8 fotograafidest, disaineritest ja kunstnikest koosnev meeskond annab mälestustele mõõtme, trükkides Sinu jäädvustatud hetked kõrgkvaliteetsele keskkonnasõbralikule Scandia 2000® fotopaberile. Vastavalt oma soovile saad lasta välja trükkida nii valge raamiga ruudukujulisi kui traditsioonilises mõõdus fotosid; samuti saad oma sulnitest mälestustest kalendri või näiteks hoopis fotokollaaži meisterdada. Nii saad kõige meeldejäävamad hetked endaga kaasa haarata ka füüsilisel kujul. Rõõmustava uudisena saad oma esimese Arhiiv8 tellimuse 10% soodsamalt.

Arhiiv 8

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2