Kriss Soonik Loungerie – mugavalt luksuslik segu ööriietest ning pesust, mis toob elevust igasse halli argipäeva

Juba noore neiuna meeldis Kriss Soonik-Käärmannile oma sünnipäeval moesõusid korraldada ning parajasti moes olevatest asjadest huvituda. Aastaid hiljem on tarmukast naisest sirgunud Eesti armastatuim pesudisainer, kelle nime kuuldes ei lähe elevile mitte üksnes kodumaa kaunid piigad – Kriss Soonik Loungerie kelmikat trippidega trikotaažtoppi või pitstiivakestega hommikumantlit armastatakse enam kui 15 riigis. Peale mainitud pesuesemete kuulub šikilt omanäolisse ning äärmiselt mugavasse loungerie ridadesse ka aluspesu, ujumisrõivad, topid, bodid ja ööriided, mis toovad pesufännide ellu suure annuse enesekindlust ning paraja koguse kiiksu juba 8ndat aastat.

Kriss Soonik Loungerie

Kriss Soonik Loungerie Facebookis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2