Ööbiku Gastronoomiatalu pakub maalähedasi maitseid võrratult elegantses vormis

Keset paksu Raplamaa padrikut, tunnise autosõidu kaugusel Tallinnast asub maaliline paik, kus maitserännakud täiesti uue tähenduse saavad – Ööbiku Gastronoomiatalu. Juba kolmandat aastat järjest 50 Eesti parima restorani hulka valitud Ööbiku ootab kulinaarsetest maitsekogemustest lugu pidavaid külalisi kolmapäevast laupäevani, et mekkida talu peremege ja peakoka Ants Uustalu rikkalikku 5-käigulist õhtusööki. Igal õhtul unikaalne menüü koosneb kodumaistest puhastest ja maalähedastest maitsetest, mis peenes vormis täiusliku lihvi saanud. Kui soovid armsalt koduse atmosfääriga Ööbiku Gastronoomiatalu põnevatest maitsetest osa saada, palub pererahvas kindlasti eelnevalt oma tulekust teada anda.

Ööbiku Gastronoomiatalu

Ööbiku Gastronoomiatalu Facebookis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2