Muinasjutuline Midli-Madli lastehoid väärtustab looduslähedust ja toetab lapse individuaalset arengut

Hakkaja Kärt teab, et kui piisavalt julgelt unistada ning oma mõtetesse uskuda, siis jõuavad soovitud asjad varem või hiljem Sinuni. Nii täituski 2014. aasta sulnil kevadel üks noore kõrgharidusega lasteaiaõpetaja suurtest soovidest – avada päris enda lastehoid. Hubases kahekorruselises Midli-Madli lastehoius Maarjamäel väärtustatakse looduselt õppimist, värske õhu käes tegutsemist, muusikat, näpumänge ja käelist tegevust, naturaalsest materjalist õppe- ja mänguvahendeid ning kvaliteetsest toorainest valmistatud mahetoitu. Avara aia, pisikese kasvuhoone, lokkavate õunapuude ja marjapõõsastega lastehoidu on oodatud maailma avastama eelkõige 1,6–4-aastased põnnid, kellega tegeleb igapäevaselt 2 õpetajat. Söögi valmistab majaperenaine ise.

Midli-Madli lastehoid

Midli-Madli lastehoid Facebookis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2