Pakrisaared.ee viib saladuslikke Pakri saari avastama ning militaarse ajalooga tutvuma

Paldiskist vaid 2-3 km kaugusel asuvad pisikesed, kuid saladustest ja põnevast militaarsest ajaloost pungil Pakri saared – Väike- ehk Ida-Pakri ning Suur- ehk Lääne-Pakri. Nõukogudeaegsetest õppepommitamistest räsitud, kuid unikaalse looduse ja uudistamist väärt kohtadega saarekestele viib Sind Pakrisaared.ee Arabella-nimelise kiirkaatriga: võimalik on komplekteerida kokku oma seltskond või heita pilk peale plaanilistele reisidele, kuhu saab soetada ka üksikpiletit. Peale üleveo pakub Pakrisaared.ee mitmeid muid aktiviteete nagu meresafarit ümber saarte, traktorireise saartel, koos ööbimisega valmispakette, seiklustegevusi ning paljutki muud meelierutavat.

Pakrisaared.ee

Pakrisaared.ee Facebookis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2