Stiilne Renard Coffee Shop pakub mõnusat olemist ja parimaid kohvijooke terves Tallinnas

Telliskivi loomelinnaku naabruses, 150 aastat vanas kivihoones on juba üle aasta tegutsenud mitte üks tavaline hipsterikohvik, vaid tõeline kohviparadiis – Renard Coffee Shop. Pisike, kuid hingelt suur ning põneva interjööriga kohvibaar pakub Tallinna parimat kohvivalikut, mis pärit Põhjamaade väikestest käsitööröstikodadest. Endises vagunite remonditsehhis tegutsev kohvik pakub peale kvaliteetkohvi ka maitsvaid koogilõike ning lihtsalt mõnusa aja viitmise paika. Kohvibaari kõrval garaažis, Renard Speed Shop’is, aga ehitatakse disainmootorrattaid ning putitatakse üles väga vanu nurruvaid kaherattalisi.

Renard Coffee Shop Instagramis

Renard Coffee Shop Facebookis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2