Rododendronid, roosimeri ning palmipuud imelises Tallinna Botaanikaaias

Tallinna idaservas, kahel pool Pirita jõge ning Tallinna Teletorni vahetus naabruses laiub 123 hektaril tõeline imedeoaas – Tallinna Botaanikaaed. 1961. aastal valminud ning 1971. aastal külastajale täielikult avatud teadus- ja arendusasutus pakub mitmekesist avastamist arvukates kasvuhoonetes ja suurel õue-alal nii suurele kui väikesel botaanikule: uudistada saab kaunis rosaarumis, alpinaariumis, palmimajas ja mujal; tutvuda nii eksootiliste kui veidi tuttavate taimedega; nuusutada sulneid lillemeresid; pidada mõnusaid piknikke või avastada üüratut aeda hoopis giidi juhendamisel. Samuti on Botaanikaaias võimalik rentida ruume erinevateks sündmusteks.

Tallinna Botaanikaaed

Tallinna Botaanikaaed Facebookis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2