BTM Studio – killuke unistusi, kirevad mustrid ning kuhjaga naiselikkust

Telliskivi Loomelinnaku igihallide seinte taga peidab end omanäoline Bless This Mess kiirmoestuudio, mis valmistab hetkemoest inspireeritud naisterõivaid – just seda, mis tundub nüüd ja praegu „just see õige“ olevat. Stuudio võitis paljude moehuviliste südamed rikkalikult lilleliste Vene rätikust inspireeritud Babushka-mustriliste rõivastega, nüüd valmivad Leela Toomsalu ja Marie Kotka usinate käte all ka julge mustriga kleidid, seelikud, pluusid, kotid, vööd ja teisedki silmapaistvad aksessuaarid. BTM Studio justkui paradiisiaia ilust inspireeritud mustriga kleit, seelik või pluus on kindel valik kõigile, kes soovivad eristuda hallist massist.

BlessThisMess

BlessThisMess Facebookis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga