Framed by Karl – puidust prilliraamid, mis ei allu hooajalistele moeröögatustele

Kui osavate näppudega disainer ja prillimeister Karl Annus kuus aastat tagasi lõputöö raames oma esimesed puidust prilliraamid meisterdas, ei osanud ta arvatagi, et paar aastat hiljem kannab tema unikaalset kätetööd juba pea 500 inimest. Veelgi parem – kuna iga prillipaar valmib just uue omaniku näo iseärasusi ja täpseid mõõte arvestades, passivad Karli aka Framed by Karl’i šikid prilliraamid igaühele. Et veelgi rohkemate prillikandjateni jõuda, on eritellimusel käsitööna prilliraame valmistaval Framed by Karl’il valmimas ka veebipood ning kindel plaan laieneda välisturule. Ümarad, kandilised või ovaalsed; palisander, eeben või pähklipuu – valik on suur ja lai.

Framed by Karl

Framed by Karl @ Fundwise

Framed by Karl Facebookis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2