Hoolega valminud Dadamora lasterõivad räägivad oma lugu

3 aastat tagasi avastasid lapsepuhkusel olevad Eesti disainerid Mariliis Oksaar ja Maara Räpp, et saadavalolevad lasteriided ei vasta nende ootustele. Nii võtsidki tegusad noored naised kätte ning lõid Dadamora – minimalistlikult stiilseid lasteriideid ja aksessuaare käsitööna tootva kodumaise kaubamärgi. Dadamora laiast valikust leiab puhta ja kerge värvilahendusega ning loomulikult nahasõbralikust materjalist lasteriideid, voodipesu, heegeldatud ja õmmeldud pehmeid mänguasju, illustratsioone lastetuppa, kandekotte ning palju muud põnevat. Rõivastel olevad vembukad pildid ja mustrid on loonud graafik ja muusik Tõnis Kenkmaa ning need on sinna sattunud siiditrükitehnikas ning käsitsi.

Dadamora

Dadamora Facebookis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2