Ood nahale – sundimatult stiilne Stella Soomlais Design

Unistus omanimelisest brändist ja nahastuudiost mõlkus toimeka Stella Soomlaisi mõtteis juba Tartu Kõrgemas Kunstikoolis õppides. 2011. aastal saigi suur unelm teoks ning sündiski Stella Soomlais – mainekas kaubamärk, mille all valmivad käsitsi minimalistliku välimusega, kuid tuliselt stiilsed nahast kotid ja aksessuaarid. Hetkel kuuluvad nahastuudio valikusse väikesed kosmeetikakotid, ridikülid, käe- ning õlakotid, rahakotid ning käepaelad ja aksessuaarid, kuid 100% omanäolise koti saab ka Stellalt ka ise tellida. Samuti toimuvad stuudios erinevad nahatöö workshop’id, mille raames ise väärikast nahast meisterdamisega tutvust teha saab.

Stella Soomlais Design 

Stella Soomlais Design Facebookis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2