SWÄRK valmistab Maarjamaa vingemaid meestesärke. Võta endale poole hinnaga

Merilyl ja Paulal on ühine kirg – juba lapsest saadik on mõlemad tegusad neiud endale teise ringi poodidest rõivaid soetanud ning need oma käe järgi vingemaks õmmelnud. Nii juhtuski, et kui Merily ja Paula 2013. aastal esimest korda kohtusid, sündis kärmelt ka duo, mis sama kreisi, nagu tüdrukud isegi: pöörase disainiga meestesärkide bränd SWÄRK. Peale pea kolme aastat elustiilisärkide valmistamist on SWÄRK aga valmis uueks peatükiks oma särgielus. Enne seda aga teeb SWÄRK oma veebipoes pöörase lõpumüügi, mis tähendab, et kasutades ostukorvis koodi “YESPLEASE”, saad õnnelikuks swärgisärgi omanikuks 50% soodsama hinna eest. Kindel on see, et nendest tüdrukutest veel kuuleme!

SWÄRK

SWÄRK Facebookis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2