Taxify äpi abil mugavalt uksest ukseni. Paari klikiga ja sularahavabalt.

Kiirel hommikul tööle või kooli, õigel ajal kohtumisele või reede õhtul linnamelu kaema – nutikas inimlaps kasutab oma sõitudeks Taxify äppi. 2013. aastal lennukast start-up’ist sirgunud taksoteenuseid vahendav äpp võimaldab takso tellida vaid paari nupuvajutusega nutitelefonil. Lihtsalt määra oma asukoht, telli meelepärane sõiduk hinna ja tagasiside järgi ning transport saabub vaid loetud minutitega. Takso sõidutrajektooril saad silma peal hoida reaalajas kaardil – nii ei pea sa kunagi õues külmetama ning mõttes lambaid loendama. Samuti võid unustada tüütu sularahaga arveldamise, sest soovi korral saad sõidu eest tasuda ka mobiilimaksega. Mugav.

Taxify

Taxify Facebookis

gplay appstore windows

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2