M Room teeb meestest viksid džentelmenid. Ilma broneeringu ja järjekorrata.

Soome härrased Petri ja Toni teadsid, et paljude meeste jaoks on juuksuriaja broneerimine tülikas ettevõtmine ning tihti jääb just seetõttu liiga pikaks kasvanud juus ning sorakil habe piiramata. Mehed võtsid kätte ja panid püsti M Room’i – suurima meeste juuksuri- ja habemeajamissalongide keti Euroopas, mille rahulolevaid külastajaid võib soliidse soengu ja hästiistuva vuntsiga kohata nii Soome suurimates linnades, Berliinis ning Seattle’is ning ka Tallinnas. M Room pakub ilma broneeringute ja tüütu järjekorras seismiseta kiiret juukselõikust, habemeajamist, nahahooldus, maniküüri ning lõõgastavaid massaaže. Et mees saaks end mehena tunda. Lihtne.

M Room

M Room Facebookis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2