Henrik Kalmeti soololavastus. Mitte mingi tavaline festivalitükk

Kinoteatri naerutavad etteasted, tõsisemad rollid mitmetes filmides, õhtujuhiamet ning igapäevane töö Tallinna Linnateatri näitlejate ridades – Henrik Kalmetit ei ole Eesti noorema põlvkonna üheks võimekamaks koomikuks ja lootustandvaks draamanäitlejaks nimetatud niisama. Nüüd on Henrik aga valmis saanud esimese etenduskunstide lavastusega, mida andekas näitleja ise uueks arenguetapiks oma teatriteel nimetab: soolotükk „A festival piece ehk meeleheitlik katse pälvida festivalikutse“. Kaasaegne ingliskeelne lavastus, mis koosneb festivaliteatrile omastest komponentidest, esietendub Kanuti Gildi SAALis 25. veebruaril ning etendust on võimalik näha vaid 7 korral. Kae kindlasi üle, sest kulaarides levib kuuldus, et tegu on tõeliselt väärt näitemänguga.

Henrik Kalmeti soololavastus

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2