Romantiline Vihula mõisakompleks võlub oma olemusega esimesest silmapilgust

Läänemere kaldal, keset Lahemaa Rahvuspargi idüllilist loodust asub killuke võlumaad – väärikas Vihula mõisakompleks. Kahe peahoone ja 25 kõrvalhoonega 16. sajandist pärit mõis on kindla peale üks elegantsemaid Eestis, pakkudes nii suursugust peatumispaika maitsekalt renoveeritud mõisahoonetes kui ka muhedat olemist kompleksi öko-spaas, milles kasutatavad tooted on 100% looduslikud. Lisaks eelmainitule ootavad Vihula Mõisa külalisi esmaklassiline restoran La Boheme, Vesiveski kohvik-muuseum, veinikelder, Kaval Antsu kõrts, spetsiaalselt Vihulale disainitud toodetega elustiilipood ja omg-millised-loodusvaated. Ning milline see koht veel talvel välja näeb…

Vihula mõis

Vihula mõis Facebookis

Vihula mõis Google Mapsis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta2