Featured Video Play Icon

Ingmar Gailiti ja Avoid Dave’i „Kroonijuveelile“ valmis video. Tuus kuubis

Sel suvel ühendasid Pärnu räppar Ingmar Gailit ja Taavi Paometsa alter ego ehk Avoid Dave jõud ning küpsetasid koos valmis tõeliselt jõulise refrääniga „Kroonijuveeli“. Nüüd kütab internetiavarustes kirgi ning kogub kuulsust samale laulule värskelt valminud muusikavideo ja seda õigustatult, sest tegu on tõeliselt põnevusttekitava vaatemänguga. Jamesbondilikus stiilis video tegevus leiab aset siinsamas kodulinna tänavatel, kuid meenutab oma süžee poolest hoopis Hollywoodi glamuurset seikluspõnevikku. „Kroonijuveel“ ühes Dave’iga on singel Ingmar Gailiti 2016. aastal ilmuvalt debüütalbumilt „Momentum“ ning võib öelda, et sellest duost võib tõepoolest veel midagi kuulda.

Avoid Dave Facebookis

Avoid Dave Soundcloudis

Ingmar Gailit Facebookis

Ingmar Gailid Soundcloudis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta