Gurmeeteatri „Müstiline õhtusöök“ kostitab meeli kõrgtasemel meelelahutusega

Elmo Nüganeni käe all andeka lavastaja teadmised omandanud Sander Pukk ei taha teha teatrit, vaid paeluvat kunsti – seega ühendas mees omavahel erilised maitsed ja teatrikultuuri, millest sündis unikaalse Gurmeeteatri uhiuus lavatükk „Müstiline õhtusöök“. Maailmatasemel gurmeeroad salapärase fantaasiamaailmaga põimiv elamusõhtu kostitab külalisi 2 tunni vältel hinnatud peakoka Matti Jämseni kolmekäigulise õhtusöögiga, pakkudes kõrvale võimalust osa saada teaduslikust eksperimendist koos õhtu mõistatusliku staari „Die Glocke’ga“. Peakoka hoolikalt valitud gurmeemenüüst ei puudu ei kala ega siga ega ei pohl ega õun. Suurejooneline esietendus Kinos Helios leiab aset 11. detsembril.

Gurmeeteater

Gurmeeteater Facebookis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta