Tipiäpp Tippy teeb revolutsiooni jootraha jätmises – tee seda läbi nutitelefoni

Sooviksid väljas einestamas olles meeldiva teeninduse, hea söögi ja mõnusa atmosfääri eest ettekandjale tänutäheks jootraha jätta, kuid sularahaga on parasjagu kitsas käes? Tippy tiim on selle peale mõelnud – uus nutikas mobiilirakendus võimaldab meeldivale teenindajale nutitelefoniga jätta jootraha ja tagasisidet ka siis, kui Sul sularaha kaasas ei ole. Hetkel saab tasuta allalaetavat Tippy äppi kasutada mitmetes mõnusates söögikohtades, nagu näiteks Pööblis, Komeedis, Sesoonis ja Shootersis, kuid äppi kasutavate pubide, baaride ja restoranide arsenal laieneb pidevalt. Samuti on Tippy valitud selle aasta Ajujahi 30 parima idee hulka. Soovitame Tippy’l silma peal hoida, sest just detsembrist käivitus neil põnev pühadekampaania.

Tippy

Tippy Facebookis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta