Lingvist aitab inglise või prantsuse keelt omandada 200 tunniga, tasuta

Kiire elutempo ei luba traditsioonilisel meetodil huvi pakkuvat keelt õppida? Appi tõttab juba üle kümnete tuhandete keeleõppurite poolt üle maailma kasutatav Lingvist – uudne veebipõhine keeleõppeprogramm, mis võimaldab igal keelehuvilisel omandada keele B2 tase kõigest 200 tunniga. Lingvisti tark algoritm ning ainulaadne õppemetoodika ehk sõnade õpetamine nende olulisuse järjekorras aitavad omandatud teadmisi rutemini praktikas rakendada, kiirendades õppeprotsessi. Samuti saab nutika keeleõppetarkvara endaga tasuta igale poole kaasa haarata nii süle- ja tahvelarvuti või nutitelefoniga. Hetkel saab inglise ja prantsuse keelt, kuid uued põnevad keeled on lisandumas õige pea.

Lingvist

Lingvist Facebookis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta