Eesti oma käekellabränd Aegaon tõmbab rahvusvahelist tähelepanu

Kui Elvis Presley oleks elus, kannaks ta esimest Eestis valmistatud kella oma randmel suure uhkusega, sest just rokikuninga enda videost inspireerituna valmis 2014. aastal Aegaoni esimene käekell – 65 mm-se läbimõõduga šikk Peacemaker. Sel aastal nägi ilmavalgust uus, tavapärase läbimõõduga mudel Tabula Rasa, mille nimi on inspireeritud maestro Arvo Pärdi kuulsast muusikapalast. Ahjusooja mudelit on võimalik eeltellida üleilmse publikuga Indiegogo hooandmisportaali kaudu. Rahvusvahelise kuulsuse, kuid eestipärase nimega Aegaon disainib, toodab ja paneb oma tipptasemel kellad käsitsi kokku siinsamas kodumaal, samuti töötatakse hoogsalt Eesti oma esimese käekella mehhanismi kallal, mis peaks valmima 2016. aastal.

Aegaon

Aegaon Facebookis

Aegaon Indiegogos

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta