Bold Tuesday valmistab kaarte, mis tekitavad põletavat soovi avastada maailma

„Iga päev on õige päev seikluse alustamiseks“, mõtlesid kaks noort Eesti Kunstiakadeemia lõpetanud disainerit Kairi Kuuskor ja Markus Marks ning lõid interaktiivseid maakaarte ja plakateid valmistava disainifirma Bold Tuesday. Hetkel kuuluvad Bold Tuesday tooteportfelli maailmakaardid, postrid ja kleepsudega postrid, mida saab kasutada kahtepidi – kas märkida üles riigid, kus käidud või visualiseerida enda jaoks unistuste sihtkohad. Lisaks Eestile müüakse Bold Tuesday tooted ka Soomes, Saksamaal, Rootsis, Islandil ja peagi Taanis, samuti nõutakse ideaalselt kingiks sobivaid kaarte nii USAst, Jaapanist, Hiinast, Kanadast ja isegi Gröönimaalt.

Where have you travelled? An interactive poster. from Bold Tuesday on Vimeo.

 

Bold Tuesday

Bold Tuesday Facebookis

 

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!

aeruta