Karmi ajaloo, kuid äärmise vastupidavusega HoseWear kotid

Iga uus on kellegi vana – kui Hoseweari asutaja Ivar Arulaid 2012. aastal teada sai, et Eesti tuletõrje kannab aastas maha kilomeetreid kasutatud voolikuid, sündis mõte valmistada kangelaste töövahenditest omanäolisi kotte. Praegu ekspordib Hosewear oma toodangut 30 riiki, alates Uus-Meremaast kuni USA-ni. Elupäästva minevikuga tuletõrjevoolikust valmistatud läpaka- ja õlakotid, portfellid, arvuti-sleave’id, püksirihmad ja rahakotid on praktilised ja vastupidavad, kaitstes ühtlasi Sinu asju ka vee ja kuumuse eest. Vastavalt materjali eripärale on iga kott oma pleekimise- ja kulumisjälgedega unikaalne, kuid sellegipoolest esindusliku välimusega. Need on kotid, milles on karakterit.

Hosewear

Hosewear Facebookis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!