Pärnu garaažist USA turule – uue generatsiooni kaasaskantavad HEKK vesipiibud

Kui HekkPipe’i looja Indrek Kuusk 9 aastat tagasi oma kodulinna garaažis esimest HEKI prototüüpi meisterdas, ei tulnud talle pähegi, et tema vesipiibuhuvi võiks suureks äriks kasvada. Ometi müüakse unikaalset piipu praegu edukalt nii Eestis kui ka USA turul. Pilkupüüdva kujundusega HEKK piibus on kokku saanud vastupidavad roostevaba teras ja alumiinium, aga ka eestlasele kodune puit. Oma liigikaaslasest Egiptuse vesipiibust väiksem, minimalistlikum ja stiilsema välimusega HEKK piip on tugev, ei purne, ega lähe ümber, mistõttu on seda mugav igale poole kaasa haarata. HEKKI on saadaval kolmes mudelis, millest uusim ilmselt võidaks vesipiipude kokkupanemise võistluse pika puuga.

HEKK vesipiibud

HEKK vesipiibud Facebookis

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!