Uuendusmeelsel LHV Pangal nüüd ka sularahaautomaadid

Peale hooldustasuta pangakaardi, euroalal teenustasudeta arveldamise, reklaamivaba internetipanga ning uuenenud mobiilipanga on Eesti kapitalil põhineval LHV Pangal ette näidata uus saavutus – 10 esimest isiklikku sularahaautomaati. Nüüdsest on kõigil kaardiomanikel tasuta võimalik raha välja võtta 9 automaadist Tallinnas ning ühest Tartus, sealjuures saab sularaha endiselt teenustasu eest kätte ka teiste pankade automaatidest. Kiiresti areneva kodumaise ettevõtte populaarsust klientide seas annab aimu ka Unistuste tööandja 2014 tiitli võitmine. Samuti plaanib uuenduslik LHV Pank veel sel aastal maailma esimese pangana kasutusele võtta krüptoraha platvormi Cuber, milles liigutatavad summad on fikseeritud üks ühele kursi alusel euroga.

LHV pank

Postitus meeldis? Jaga sõpradega!