StageHook täidab artistide unistused ja leevendab klientide peavalu

StageHook on platvorm, mis ühendab artistid (muusikud, tantsijad, mustkunstnikud, koomikud, õhtujuhid, fotograafid jpt) klientidega ning viib meelelahutustööstuse otse  22. sajandisse. StageHooki kaudu on klientidel, kelleks on nii professionaalsed ürituste korraldajad kui ka eraisikud, imelihtne artiste oma üritusele esinema kutsuda ning kogu asjaajamist ühtses ja dünaamilises süsteemis korraldada.

Sa ei tea ühtegi DJ-d? Kahtlustad, et sulle esitati arve näo järgi? Oled artist ning kliendilt raha kätte saamine võtab aega juba mitu kuud? Ära enam muretse – StageHook toob korraldajatele parimad esinejad ning artistidele meelerahu ja kindlustunde.

Oled artist ja soovid Stagehooki andmebaasiga liituda? Kirjuta hello@stagehook.me ja anna endast märku.

Stagehook

Stagehook Facebookis, Twitteris, Instagramis ja LinkedIn-is

Stagehook Betalistis